JOUW MISSIE in het puurste beeld.

Een succesvol merk dient de harten van potentiele klanten te bereiken. Meer dan ooit willen jouw klanten weten wie het gezicht is achter je merk, achter je bedrijf. Met een Personal en Corporate Branding fotografie laat je hen toe om het verhaal van jouw missie te leren kennen.

Als fotografe breng ik jou en je bedrijf graag op een mooie, bereikbare en zelfzekere manier in beeld. En hoe doe je dat beter dan met sterke, professionele foto’s? De beelden dienen te triggeren, te verhelderen, zodat je klant sneller begrijpt dat wat je doet belangrijk voor hen is.

Visuele storytelling zorgt ervoor dat je website en sociale media gemakkelijker behapbaar en toegankelijker wordt. Het vertelt letterlijk je merkverhaal met sprekende foto’s!

Iets voor jou als ondernemer? Voor jouw onderneming?

Een foto met impact voor je Linkedin pagina Website Sociale media

De storytelling van jouw merk.
Jouw authentiek verhaal professioneel in beeld brengen. Met sprekende beelden.

Zo werkt het

In 3 stappen

1. Intake gesprek

In persoon of aan de telefoon. We bespreken het concept en de styling van je fotosessie en werken samen een moodboard uit.

2. Fotoshoot

D-day. Jouw krachtigste beelden worden werkelijkheid. Na de fotoshoot wordt een selectie gemaakt van de beste foto’s en volledig in de huisstijl bewerkt.

3. Impact

Jouw personal en corporate branding foto’s helemaal klaar om de online zichtbaarheid van jouw merk en je bedrijf te versterken.

Kies JOUW MissiE IN BEELD

Creëer impact met aantrekkelijke, zakelijke fotografie. 

Visualiseer en positioneer jezelf als ondernemer en je bedrijf met beelden die kracht, kennis en betrouwbaarheid uitstralen.

 

VOOR Jou ALS ONDERNEMER

Een Personal Branding fotoshoot zal jou als ondernemer mooi in beeld brengen met professionele en authentieke foto’s. Zo vergroot je jouw online zichtbaarheid en creëer je meteen een eigen beeldbank. 

Tijdens een Personale Branding fotoshoot ligt de focus op aantrekkelijke, zakelijke portretten die je kan gebruiken voor je website, sociale media, nieuwsbrieven en andere communicatie platformen. 

Weg met de stockfoto’s en ga voor jouw persoonlijke touch! 

VOOR Jouw ONDERNEMING & tEAM

Een Corporate Branding fotoshoot zet je onderneming letterlijk ‘in the picture’ en bezorgt je een beeldbank van aantrekkelijke foto’s die de juiste bedrijfsvibe uitstralen voor je website, sociale media en bedrijfsmarketing. 

Met professionele en authentieke beelden creëer je impact en vergroot je de online zichtbaarheid van jouw bedrijf en je team. Wist je dat een corporate website met sprekende beelden meer verzoeken en kliks heeft dan een website zonder foto’s?  

Download JOUW
BRANDING BROCHURE

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf om je missie en je bedrijfsverhaal mooi in beeld te brengen? Jij kan immers online het verschil maken met een dynamische en krachtige fotobibliotheek van jou als ondernemer of van je onderneming!

Een belangrijke sleutel tot succes is zelfvertrouwen; en een belangrijke sleutel tot zelfvertrouwen is voorbereiding. Maar hoe kan jij jouw eigen branding shoot nu optimaal voorbereiden?

Dat lees je allemaal in de brochure: 

– De Personal Branding brochure voor jou als ondernemer

– De Corporate Branding brochure voor jouw onderneming

Het is een handig hulpmiddel om jouw branding fotoshoot tot in de puntjes voor te bereiden en zo het beste uit je shootdag te halen!

Laat je e-mailadres achter en je krijgt de brochure gratis in je mailbox.

Download het en ga er meteen mee aan de slag. En ik kan niet wachten om samen met mijn camera jouw visuele storytelling in zijn beste daglicht te zetten!

Veel leesplezier,

An

Download brochure B2B

Enkele tevreden klanten

google
Valerie Havaux
31/10/2023

Onze baby-fotoshoot met An was een heel positieve ervaring - ze is vriendelijk, enthousiast, rustig en geduldig en we voelden ons erg op ons gemak bij haar. Het resultaat is dan ook prachtig!

google
Ann Wilsens
23/09/2023

Heel erg veel dank aan An die me prachtig heeft begeleid met mijn professionele foto's met haar professionalisme, creatieve ideeën en warme aanpak (zo tof vind ik het niet om vóór de lens te staan). Ik ben alvast heel tevreden met het resultaat, dankjewel, ik kan An warm aanbevelen!

google
Gretel Va
02/01/2023
google
Nyree Claes
14/12/2022

We hebben met ons gezin een foto-shoot gehad om onze jaarlijkse kerstfoto te maken. An is een zeer aangename en professionele fotografe. Hierdoor word je op uw gemak gesteld. Nu zijn we benieuwd om het resultaat te zien.

Oprecht fijne ervaringen moet je delen. Wel, dit is er één. Met de familie hadden we een fotosessie met An gepland. De eerste keer we zoiets deden, wat nerveus, niet goed weten hoe zoiets verloopt. An stelde ons van het eerste moment gerust. Haar gemoedelijke en professionele aanpak maakten het tot een fijne en onbedwongen sessie waar we allemaal een fijne herinnering aan overhouden. Het resultaat: een unieke fotocollectie die we nu en in de toekomst met ons allen koesteren. Van harte bedankt An!

google
Evi Van Gestel
13/09/2022

* Warme communicatie en voorbereiding vooraf * Perfect op tijd met een extra attributen om onze beelden te verrijken. * Nam elke seconde te baat om foto's te nemen * Stelde ons geweldig op ons gemak, heel naturelle omgang * Prachtig, ongedwongen resultaat * Prijs-kwaliteit meer dan in verhouding, verwachtingen overtroffen!

Meer Laden

Goed om te weten

Hoe lang op voorhand dien ik een branding fotosessie te boeken?

Het is aan te raden om een aantal weken vooraf de branding fotosessie in te plannen. Dit om ontgoocheling te vermijden.

Het geeft ons zo ook voldoende ruimte en tijd om de briefing van de fotoshoot goed voor te bereiden en om met alle betrokken partijen af te stemmen, indien dat nodig blijkt te zijn.

Dient er een voorschot betaald te worden?

Om je reservatie te bevestigen, betaal je een voorschot van 200 euro voor de fotosessie.

Wanneer is de fotogalerij online beschikbaar?

De online fotogalerij is klaar binnen de 2 weken na jullie fotosessie. Deze zal 3 maanden beschikbaar zijn. Gelieve jullie keuze binnen deze termijn door te geven.

Worden de foto's nabewerkt?

De foto’s worden in mijn typische stijl bewerkt, puur en naturel.

In de online fotogalerij worden enkele beelden ook in zwart-wit getoond. Indien gewenst kan elke foto uit de online fotogalerij in zwart-wit worden aangeleverd. Gelieve me dit vooraf te laten weten.

Wanneer worden de digitale beelden aangeleverd?

Voor fotografen is het fotograferen zelf slechts een klein onderdeel van het werk. Na de sessie, en nadat de fotosessie betaald is, gaan we met jullie foto’s aan de slag. We selecteren de mooiste beelden, en gaan ze één voor één bewerken zodat elk beeld voldoet aan onze normen. Dit kan wat tijd in beslag nemen.

Hoe worden de digitale beelden aangeleverd?

De beelden worden zonder watermerk en zowel in lage als in en hoge resolutie via WeTransfer aangeleverd.

Wat als de branding fotosessie door overmacht niet kan doorgaan?

Ik fotografeer een beperkt aantal sessies per week. Gelieve me meteen op de hoogte te brengen in geval van overmacht. Dit liefst zo snel mogelijk en graag enkele dagen voor de geplande fotosessie.

Zo kan het vrijgekomen plekje gereserveerd worden voor een andere klant op de wachtlijst.

Als we pas de dag zelf op de hoogte worden gebracht, of als je onze afspraak vergeet, dient het voorschot als annulatiekost.

Enkele tevreden partners

Boek een fotosessie

Let’s do this!

Jouw foto-avontuur begint hier. Vertel me alles wat je hierover wil delen.

Gelieve onderstaand formulier even in te vullen en ik contacteer je binnen de 24u.