JOUW MISSIE in het puurste beeld.

Een succesvol merk dient de harten van potentiele klanten te bereiken. Met personal en corporate branding fotografie laat je hen toe om het verhaal van jouw missie te leren kennen.

Als fotografe breng ik jou en je bedrijf graag op een mooie, bereikbare en zelfzekere manier in beeld. In het beste daglicht, met het puurste licht.

Creëer impact met aantrekkelijke zakelijke portretfotografie. Visualiseer en positioneer jezelf als ondernemer met beelden die kracht, kennis en betrouwbaarheid uitstralen.

Iets voor jou?

Een foto met impact voor je Linkedin pagina Website Sociale media

De storytelling van jouw merk.
Jouw authentiek verhaal professioneel in beeld brengen. Met sprekende beelden.

Zo werkt het

In 3 stappen

1. Inspiratiegesprek

In persoon of aan de telefoon. We bespreken het concept en de styling van je fotosessie en werken samen een moodboard uit.

2. Fotoshoot

D-day. Jouw krachtigste beelden worden werkelijkheid. Na de fotoshoot wordt een selectie gemaakt van de beste foto’s en volledig in de huisstijl bewerkt.

3. Impact

Jouw personal en corporate branding foto’s helemaal klaar om de online zichtbaarheid van jouw merk en je bedrijf te versterken.

Kies JOUW MissiE IN BEELD

Creëer impact met aantrekkelijke, zakelijke fotografie. 

Visualiseer en positioneer jezelf als ondernemer en je bedrijf met beelden die kracht, kennis en betrouwbaarheid uitstralen.

 

VOOR Jou ALS ONDERNEMER

Een Personal Branding fotoshoot zal jou als ondernemer mooi in beeld brengen met professionele en authentieke foto’s. Zo vergroot je jouw online zichtbaarheid en creëer je meteen een eigen beeldbank. Deze foto’s kan je gebruiken voor je website, socials, nieuwsbrieven en andere communicatie platformen. Weg met de stockfoto’s en ga voor jouw persoonlijke touch! 

VOOR Jouw ONDERNEMING & tEAM

Een Corporate Branding fotoshoot zet je onderneming letterlijk ‘in the picture’ en bezorgt je een beeldbank van aantrekkelijke foto’s die de juiste bedrijfsvibe uitstralen voor je website, sociale media en bedrijfsmarketing. Met professionele en authentieke beelden creëer je impact en vergroot je de online zichtbaarheid van jouw bedrijf en je team. Wist je dat een corporate website met sprekende beelden meer verzoeken en kliks heeft dan een website zonder foto’s?  

Download gratis het
PERSONAL BRANDING
E-BOOK
.

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf om je missie en je bedrijfsverhaal mooi in beeld te brengen? Jij kan immers online het verschil maken met een dynamische, krachtige beeldbank van jou als ondernemer in je zaak!

Een belangrijke sleutel tot succes is zelfvertrouwen; en een belangrijke sleutel tot zelfvertrouwen is voorbereiding. Maar hoe kan jij jouw eigen branding shoot nu optimaal voorbereiden?

Dat lees je allemaal in dit gratis e-book. Het is een handig hulpmiddel om jouw personal branding fotoshoot tot in de puntjes voor te bereiden en zo het beste uit je shootdag te halen!

Laat je e-mailadres achter en je krijgt het e-book gratis in je mailbox.

Download het en ga er meteen mee aan de slag. En ik kan niet wachten om samen met mijn camera jouw visuele storytelling in zijn beste daglicht te zetten!

Veel leesplezier,

An

Enkele tevreden klanten

google
Gretel Va
02/01/2023
google
Nyree Claes
14/12/2022

We hebben met ons gezin een foto-shoot gehad om onze jaarlijkse kerstfoto te maken. An is een zeer aangename en professionele fotografe. Hierdoor word je op uw gemak gesteld. Nu zijn we benieuwd om het resultaat te zien.

Oprecht fijne ervaringen moet je delen. Wel, dit is er één. Met de familie hadden we een fotosessie met An gepland. De eerste keer we zoiets deden, wat nerveus, niet goed weten hoe zoiets verloopt. An stelde ons van het eerste moment gerust. Haar gemoedelijke en professionele aanpak maakten het tot een fijne en onbedwongen sessie waar we allemaal een fijne herinnering aan overhouden. Het resultaat: een unieke fotocollectie die we nu en in de toekomst met ons allen koesteren. Van harte bedankt An!

google
Evi Van Gestel
13/09/2022

* Warme communicatie en voorbereiding vooraf * Perfect op tijd met een extra attributen om onze beelden te verrijken. * Nam elke seconde te baat om foto's te nemen * Stelde ons geweldig op ons gemak, heel naturelle omgang * Prachtig, ongedwongen resultaat * Prijs-kwaliteit meer dan in verhouding, verwachtingen overtroffen!

Als je van verschillende mensen hoort dat je bij An moet zijn voor topfoto's dan twijfel je niet. Mondreclame liegt nooit. Fijn om met An samen te werken.

google
M VC
02/09/2022

Voor mijn professionele fotoshoot had ik bewust gekozen om met An samen te werken. Ze slaagt er telkens in om je volledig op je gemak te stellen, en het resultaat is een leuke, maar toch professionele set van foto's die ik kan gebruiken op alle digitale kanalen. Een aanrader!

Meer Laden

Goed om te weten

Hoe lang op voorhand dien ik een bedrijfsreportage te boeken?

Het is aan te raden om een aantal weken vooraf de bedrijfsreportage in te plannen. Dit om ontgoocheling te vermijden.

Het geeft ons tevens voldoende ruimte en tijd om de briefing van de fotoshoot goed voor te bereiden en om met alle betrokken partijen af te stemmen, indien dat nodig blijkt te zijn.

Dient er een voorschot betaald te worden?

Om je reservatie te bevestigen, betaal je een voorschot van 100 euro voor de fotosessie.

Wanneer is de fotogalerij online beschikbaar?

De online fotogalerij is klaar binnen de 2 weken na jullie fotosessie. Deze zal 4 weken beschikbaar zijn. Gelieve jullie keuze binnen deze termijn door te geven.

Worden de foto's nabewerkt?

De foto’s worden in mijn typische stijl bewerkt, puur en naturel.

In de online fotogalerij worden enkele beelden ook in zwart-wit getoond. Indien gewenst kan elke foto uit de online fotogalerij in zwart-wit worden aangeleverd. Gelieve me dit vooraf te laten weten.

Wanneer worden de digitale beelden aangeleverd?

Voor fotografen is het fotograferen zelf slechts een klein onderdeel van het werk. Na de sessie, en nadat de fotosessie betaald is, gaan we met jullie foto’s aan de slag. We selecteren de mooiste beelden, en gaan ze één voor één bewerken zodat elk beeld voldoet aan onze normen. Dit kan wat tijd in beslag nemen.

Hoe worden de digitale beelden aangeleverd?

De beelden worden zonder watermerk en zowel in lage als in en hoge resolutie via WeTransfer aangeleverd.

Wat als de bedrijfsreportage door overmacht niet kan doorgaan?

Ik fotografeer een beperkt aantal sessies per week. Gelieve me meteen op de hoogte te brengen in geval van overmacht. Dit liefst zo snel mogelijk en graag enkele dagen voor de geplande fotosessie.

Zo kan het vrijgekomen plekje gereserveerd worden voor een andere klant op de wachtlijst.

Als we pas de dag zelf op de hoogte worden gebracht, of als je onze afspraak vergeet, dient het voorschot als annulatiekost.

Enkele tevreden partners

Boek een fotosessie

Let’s do this!

Jouw foto-avontuur begint hier. Vertel me alles wat je hierover wil delen.

Gelieve onderstaand formulier even in te vullen en ik contacteer je binnen de 24u.