PUUR AnDERS

Kick

Dat ene moment perfect vastleggen. Jouw mooiste verhalen en ambities vastleggen in het puurste beeld. Je fotografische dromen en verwachtingen realiseren. De schoonheid in eenvoud zien, en capteren in de kleine dingen. Dat is mijn kick. Daar word ik oprecht gelukkig van.

Klik

Wie jij bent, daar ga ik naar op zoek. Die ene blik, de kuiltjes in je wangen en het geluk dat van je afstraalt. ‘Klik!’ Een portret is geen stilleven. Het is een momentopname van een leven vol herinneringen. Een samenspel van twee mensen, en dat klik ik vast. En wanneer die persoonlijke connectie, die ‘andere klik’, ontstaat tussen jou en mij, dan krijg je het puurste en meest authentieke resultaat.

Koester

Wanneer de herinneringen vervagen, en dat zullen ze ongetwijfeld, roepen je foto’s de momenten opnieuw op, kristalhelder. Het zijn de foto’s die je (klein)kinderen bekijken, op hun buik liggend voor het haardvuur, op een zondagnamiddag. Foto’s die in een zilveren kader op de schouwwand van je grootmoeder staan te pronken. Beelden die je eindeloos vervoeren naar die bijzondere momenten, om ze te koesteren.

Klaar voor HET kick-, klik- en koester MOMENT?

Wie is An?

Het pure begin
De reismicrobe. Die heeft me van jongsaf aan stevig vastgebeten. Als student Wiskunde en Actuariële Wetenschappen gaf ik avondles en spaarde ik mijn verdiende centjes bij elkaar om met de rugzak op avontuur te vertrekken. We trokken naar Nepal, Tibet, Indonesië, Bolivie, Peru,… Er was geen bestemming te ver. 

Na mijn studies ging ik zeven jaar lang als actuaris aan de slag in de verzekeringssector, gevolgd door zes boeiende jaren als leerkracht wiskunde en informatica.

Klinkt nog allemaal ver weg verwijderd van de wereld van fotografie? Absoluut. Maar daar kwam verandering in toen we de sprong waagden naar Azië. Met twee zonen die toen de pittige leeftijd hadden van 2,5 en 5 jaar.

Het plan? Dat we er drie jaren zouden blijven.

De realiteit? Het werden er tien! Tien fantastische, kleurrijke jaren in Hong Kong en Kuala Lumpur (Maleisië). Ook daar reisden we veel. We ontdekten bijna alle bestemmingen in Zuid-Oost Azië, Indië, China, Japan, Australie, Nieuw-Zeeland,… De meest prachtige plekken en herinneringen die me met een buitengewone verwondering aan mijn fototoestel vastklampten.
In 2013 keerden we terug naar België, en twee jaar later stond mijn fotostudio er.

Die reismicrobe? Die woekert nog steeds. Maar het hoeft allemaal niet meer zo ver te zijn. Ik geniet evenveel van een weekendje Ardennen, een citytrip met de vriendinnen of enkele dagen op de skies.

Waarom ik graag doe wat ik doe

Leven is beleven, met ups en downs, met al zijn verrassingen.

En ja, we leven voluit! In mijn leven is mijn camera altijd een trouwe partner geweest. Door de jaren heen werden we pas echt bondgenoten en leerden we elkaar buitengewoon goed kennen, mijn fototoestel en ik.

Meer en meer mensen vroegen om voor mijn camera te staan en ik bouwde mijn zaak uit in Keerbergen, waar jij en ik in alle rust elkaar kunnen leren kennen. Sindsdien deel ik graag met jou mijn liefde en passie voor het leven, om ook jouw magische momenten, verhalen en ambities vast te leggen in het puurste beeld.

Zo kan je eindeloos terugreizen naar dat bijzondere moment.

Puur An

Ik bekijk de wereld door mijn lens. Nieuwsgierig, nederig, gepassioneerd. Ik kijk naar mensen, naar de connectie die zij hebben en naar de lach of de knuffel die ze elkaar geven. Maar ook de natuur en de wereld om ons heen fascineert me doorheen mijn lens. Er schuilt schoonheid in alles.

Dat ene moment perfect vastleggen. Dat is de kick. Schoonheid zien en capteren in de kleine dingen. Dat is mijn geluk.

Welkom in mijn leven, in mijn daglichtstudio, voor mijn lens. Relax, wees jezelf. Ik zorg voor een streepje muziek en enkele tips in een ontspannen sfeer. Zo maken we er samen het puurste moment van.

Ik ben...
Ik heb een zwak voor fotografieboeken creatieve mensen ceramische kommen kunstgalerijen sfeervolle interieurs zachte kleuren mensen met scherpe humor leuke kleding al het moois

Waarom An?

Puur ANders
Meer zijn dan je fotograaf. Dat is mijn ambitie. Het verschil maak ik graag voor jou met mijn levens- en reiservaring die zich ongetwijfeld reflecteren in mijn fotografiewerk. En mijn natuurlijke, pure stijl. Want daar kies je tenslotte ook voor. 

Ik help je graag met:

 • advies voor, tijdens en na de fotosessie:
  vertrouw op mij als je fotografische gids.
 • alles waar je in eerste instantie niet aan denkt:
  ik denk aan de kleine details, die maken een groot verschil
 • de uitwerking en realisatie van je fotodroom:
  ik ben je visuele storyteller.
 • mijn pure sfeer en gezelligheid:

  ik zorg ervoor dat die zich naturel in het resultaat reflecteert.

Boek een fotosessie

Let’s do this!

Jouw foto-avontuur begint hier. Vertel me alles wat je hierover wil delen.

Gelieve onderstaand formulier even in te vullen en ik contacteer je binnen de 24u.