Puur nieuw leven.

Mag ik jou allereerst proficiat wensen met de nieuwe allergrootste kleine liefde in jullie leven? Een onvergetelijke mijlpaal!

Bij deze liefdevolle sessie leggen we de schattigste snoetjes, geeuwtjes en teentjes vast… die kuiltjes in de wangen, de mollige baby beentjes, schattige opkrullende teentjes, die haarplukjes, of net geen haar, die schilfertjes op de huid, die pretoogjes die onbevangen de wereld inkijken.

Er is niets mooier dan de momenten vastleggen waarop hun persoonlijkheidstrekjes opduiken en wanneer ze hun eerste vaardigheden spelend, zittend, kruipend of stappend ontdekken.

Wacht niet te lang. Net als je zwangerschap vliegt hun eerste levensjaar voorbij en groeit je baby aan een ongelooflijke snelheid.

VRAAG BROCHURE AAN

Heb je interesse in een fotosessie maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Dan zit je goed hier!

Ontvang de brochure om je een handje te helpen in de voorbereiding op je fotosessie.

Download brochure B2C

Goed om te weten

Wat is het ideale moment, de beste leeftijd, voor een baby fotosessie?

Er is geen ideale leeftijd. Elke leeftijd is leuk.

Een Newborn fotosessie plan je wel best in de eerste 2 weken na de geboorte. Dan slapen ze nog heel veel en zijn ze zich nog niet zo bewust van hun omgeving.

Voor de meer baby foto`s is het dan weer beter als je spruit al zelfstandig kan zitten.

Wanneer maak ik best een afspraak voor een baby fotosessie?

Een Newborn fotosessie boek je best wanneer je ongeveer 20 weken zwanger bent.

Gelieve me een seintje te geven wanneer je spruit is geboren, dan kunnen we de afspraak bevestigen..

Wat als de baby vroeger of later dan de geplande dag is geboren?

Dat hebben we uiteraard niet in de hand en dat is geen enkel probleem. Laat me dit zo snel mogelijk weten en we proberen een nieuwe datum in te plannen.

Is een baby fotosessie steeds in de fotostudio?

Mijn daglichtstudio is de ideale, warme en rustige omgeving voor je baby. Ik werk niet in een donkere ruimte met flitsers, maar in een ruimte met veel glas idee in een groene omgeving.

Uiteraard kan een baby fotosessie ook bij je thuis, in jullie eigen huiselijke sfeer. Wat gezellig daglicht is alles dat we nodig hebben om er wat moois van te maken.

Welke kledij voorzien we best tijdens onze baby fotosessie?

`Less is more` is helemaal van toepassing bij een baby fotosessie.

Zorg in de eerste instantie voor comfortabele en eenvoudige outfits voor je baby.  Je oogappeltje komt het best tot zijn recht in een mooi rompertjes met lang of korte mouwen, of een leuk topje en broekje/shortje… Vooral geen ingewikkelde kleedjes, strikjes, lintjes… Deze zorgen alleen voor afleiding en trekken de aandacht weg van de pure schoonheid van jullie baby.

Zachte aardekleuren, lichte tinten zoals licht grijs, pastels of gewoon puur wit doen het altijd goed. Vermijd drukke logo’s of patronen.

Zorg er ook voor dat de kleuren van de verschillende outfits mooi samengaan, zonder allemaal “hetzelfde pakje” te dragen.

Boek een fotosessie

Let’s do this!

Jouw foto-avontuur begint hier. Vertel me alles wat je hierover wil delen.

Gelieve onderstaand formulier even in te vullen en ik contacteer je binnen de 24u.

VRAAG DE NEWBORN BROCHURE AAN

Bij een newborn fotosessie leggen we de schattigste snoetjes, geeuwtjes en kreuntjes vast, de kuiltjes in de wangen, die mollige babybeentjes en schattige opkrullende teentjes, die haarplukjes, en huidschilfertjes en natuurlijk die bedachtzame oogjes die onbevangen de wereld inkijken.
Die eerste dagen en weken van je pasgeboren baby, die wil je toch voor altijd koesteren?

Heb je interesse in een newborn fotosessie maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Dan zit je goed hier!

Ontvang de newborn brochure met veel tips en informatie om je een handje te helpen in de voorbereiding op je fotosessie.

B2C - Download newborn