STUDIO

Laat je inspireren door een fotoreportage in mijn daglichtstudio, door de lens van mijn camera.  In de studio laat ik me op mijn beurt inspireren door het mooie, natuurlijke licht van de dag om jouw verhaal te vertellen.  Heel puur en zacht.

De kleur van de strakke achtergrond kunnen jullie zelf kiezen.

Een fotosessie in de studio te Keerbergen kan het hele jaar door geboekt worden. Stuur me een email of boek rechtstreeks via de webshop.

Wens je een fotosessie in de studio cadeau te doen, neem dan snel een kijkje in onze webshop voor de geschenkbon.

Boek fotosessie

     Portfolio       

LOCATIE

Voor een fotoreportage op locatie neem ik jullie graag mee naar een uniek fotoplekje. Of we gaan op zoek naar een locatie die past bij jullie stijl en persoonlijkheid of bij de boodschap die je wil brengen.  Een skatepark, een mooi treinstation of in de heerlijke natuur.

Hebben jullie een locatie in gedachten of een plaats met speciale herinneringen? Ook dat kan.

Bij voorkeur plannen we deze fotosessie ‘s ochtends of in de late namiddag. Dan is het licht op zijn mooist. Stuur me een email of boek rechtstreeks via de webshop.

Wens je een fotosessie op locatie cadeau te doen, neem dan snel een kijkje in onze webshop voor de geschenkbon.

Boek fotosessie

     Portfolio       

CORPORATE

Je mensen en je kantoren zijn het visitekaartje van je bedrijf.  Het is een absolute meerwaarde om ze professioneel in beeld te brengen, met oog voor hun persoonlijkheid en kracht, dit alles gelinkt aan de bedrijfsidentiteit.

Fotografie kan je beschrijven als het overbrengen van sfeer en gevoel. Vaak komen emoties sneller tot uiting door beelden dan door woorden. En dat is niet anders voor jouw bedrijf.

Tijdens de fotoreportage probeer ik de ziel van jouw bedrijf, jouw mensen te capteren. Door het oog van mijn camera, met gevoel voor details en in mijn strakke, eigentijdse stijl.

Zo kan u uw klanten en potentiële klanten nog beter overtuigen om voor uw bedrijf te kiezen en te beseffen met wie ze in zee gaan.

Wens je een bedrijfsreportage te boeken, stuur me gerust een email.  Er wordt een gedetailleerde prijsofferte voorgesteld, helemaal op maat van jouw bedrijf!

Boek fotosessie

     Portfolio       

INTERIEUR

Een smaakvol interieur verdient een professionele ‘klik’ op de zaak!

Ben je architect, interieurarchitect, vastgoedmakelaar of projectontwikkelaar? En ben je op zoek naar mooie beelden van jouw gerealiseerde projecten, om je portfolio extra in de verf te zetten?
 
Neem dan snel even een kijkje in mijn portfolio. Met een passie voor alles wat mooi is, sta ik te popelen om ook jouw realisaties het verdiende beeld te bezorgen. 
 
Wens je een interieurreportage te boeken, stuur me gerust een email.  Er wordt een gedetailleerde prijsofferte voorgesteld, helemaal op maat van jouw project!

BIG MOMENTS

Kerst, valentijn, communie of verjaardag?… Heerlijk verliefd, al verloofd of spannende trouwplannen?… Dik buikje, de bevalling of reeds geboren?

Sleutelmomenten van je leven vastleggen, dat maakt ze onvergetelijk!  Een moment waar je later altijd naar kan teruggrijpen. En dit is haast zo fijn als het moment zelf was. Telkens opnieuw!

Ik geniet ervan om getuige te zijn van jouw moment. Met oog voor detail bedenk ik hoe we jouw speciale dag mooi op foto krijgen.

Wens je een fotoreportage te boeken, stuur me gerust een email of boek rechtstreeks via de webshop.

Boek fotosessie

     Portfolio       

 

WORKSHOPS

Hou je van mooie foto’s en ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding om deze zelf te leren maken? Dan deel ik heel graag mijn kennis met jou, om jouw fotografische talenten te ontwikkelen en een echte “click” te krijgen met je camera.

Heb je interesse om een workshop te volgen, stuur me gerust een email.  Er wordt samen met jou een programma opgesteld, met bijbehorende offerte, helemaal op maat van jouw wensen.
 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik een fotosessie boeken?

Een fotosessie kan je boeken via de webshop of via email. Gelieve me hierbij zeker jullie namen, leeftijden, woonplaats en telefoonnummer te bezorgen.

Kan men een fotosessie ook in het weekend boeken?

Jazeker, ook in het weekend sta ik met mijn camera klaar voor jullie!

Kan ik zonder afspraak langskomen in de studio?

Ik werk enkel op afspraak.

Graag zou ik een fotoreportage cadeau schenken. Is dit een optie?

Jazeker. Via de webshop kan je een geschenkbon aankopen.

Wat als ik wegens overmacht niet kan opdagen op de afgesproken datum van de fotosessie?

Ik fotografeer een beperkt aantal sessies per week. Gelieve me meteen op de hoogte te brengen in geval van overmacht. Dit liefst zo snel mogelijk en graag enkele dagen voor de geplande fotosessie. Dan heb ik nog de kans om het vrije plekje te reserveren voor een andere klant op de wachtlijst. Als ik pas de dag zelf op de hoogte gebracht word, of als je onze afspraak vergeet, reken ik een annulatiekost aan van 50€.

Ik zie in je portfolio verschillende achtergrondkleuren. Kan ik de kleur kiezen als ik voor een studiosessie opteer?

Jullie kunnen de kleur van de achtergrond zelf kiezen. Gelieve me jullie keuze vooraf mee te delen. Liefst bij het boeken van de fotosessie.

Wat is de dresscode?

Zorg voor een comfortabele en eenvoudige outfit.  Voor een reportage in de studio werk ik graag met zachte aardekleuren, lichte tinten zoals licht grijs, pastels of gewoon puur wit. Deze doen het altijd goed. Vermijd echter drukke logo’s of patronen.  Zorg ervoor dat de kleuren van de verschillende outfits mooi samengaan, maar zonder allemaal “hetzelfde pakje” te dragen.  Echter nog belangrijker is dat jullie je lekker voelen in je outfit en dat je gewoon jezelf kan zijn.

Ik heb een sessie op een buitenlocatie geboekt en het regent, wat nu?

Voor een fotosessie op een buitenlocatie zullen we telkens twee data vooropstellen. Bij zwaar regenweer wordt de fotosessie gewoon uitgesteld naar de volgende afgesproken datum. Zorg er wel voor dat ik jullie telefoonnummer heb om hierover afspraken te kunnen maken. Omdat het weer erg onvoorspelbaar kan zijn, wacht ik graag tot enkele uren voor de sessie. Zolang het droog blijft, kan de sessie doorgaan, de zon hoeft echt niet te schijnen om de mooiste foto’s te maken.

Worden de foto’s bewerkt?

De foto’s worden in mijn typische stijl bewerkt. Ik maak indien gewenst alle foto’s in kleur en in zwart-wit.

Kan ik mijn foto’s zelf afdrukken?

Bij elke fotosessie zijn er digitale beelden inbegrepen. Je kan daarbovenop nog digitale bestanden bijbestellen. Deze digitale beelden krijg je in hoge resolutie. Dat wil zeggen dat ze groot genoeg zijn om af te laten afdrukken. Hou er rekening mee dat veel goedkopere labo’s de foto’s zelf nog bewerken, hetgeen niet alleen als gevolg heeft dat de kwaliteit merkbaar verschilt, maar waardoor ook de typische stijl van onze foto’s, waar wij zoveel tijd aan besteden, verloren gaat. Wij verkopen zelf hoge kwaliteit fotoprints aan sterk concurrerende prijzen.

Kan ik later ook nog bestellingen plaatsen?

Dat kan zeker. Jullie foto’s blijven bewaard in mijn archieven. Geef me gerust een seintje indien je galerij niet meer online staat. Ik activeer je galerij opnieuw.

Wat is de levertermijn bij een bestelling?

De fotogalerij is klaar 2 tot 3 weken na de fotosessie.  Als jullie de foto’s voor een bepaalde gelegenheid nodig hebben, laat dit dan bij boeking weten. Fotoprints, kaartjes en fotoboeken hebben elk hun eigen levertermijn. Gelieve te informeren voor je bestelt, zodat we kunnen bevestigen of je eventuele deadlines gehaald kunnen worden. Bij de meeste artikelen staat de deadline vermeld in de shop.

Waarom krijgen wij onze foto’s niet meteen na de sessie?

Voor fotografen is het fotograferen zelf maar een deel van het werk. Na de sessie, en nadat de fotosessie betaald is, gaan we met jullie foto’s aan de slag. We selecteren de mooiste beelden, en gaan ze één voor één bewerken zodat elk beeld voldoet aan onze normen. Dit kan wat tijd in beslag nemen.

Hoe worden de geselecteerde beelden aangeleverd?

De beelden worden zonder watermerk en zowel in lage als in en hoge resolutie aangeleverd.

ONTVANG JIJ OOK GRAAG ONZE 5 TIPS OM ZELF BLITSE FOTO'S TE MAKEN ?

dan hoor ik graag van je